fbpx

NAŠA PONUDA

Najbolje digitalno iskustvo, luksuzan izgled vašeg proizvoda na internetu
Pogledajte šta imamo da ponudimo

Website za vaš biznis

Da li ste vlasnik malog preduzeća? Da li želite da znaju za vas širom sveta? Vi ste na pravom mestu. Pre svega, mi smo vaši verni partneri na putu ka svetskom brendu. Na vama je da nam predstavite svoju viziju i ideju. Tada će naši stručnjaci napraviti strategiju koja će vas dovesti do cilja.

Naša agencija Vam nudi izradu sajtova, prema Vašim potrebama i željama, u skladu sa najnovijim dizajnom i tehnologijama. U okviru usluge izrade web sajta, pored dizajna, možete naručiti i izradu logotipa za vašu kompaniju, aplikaciju za mobilni telefon koja bi Vam olakšala povezivanje sa potencijalnim kupcima. Vaše ideje ćemo pretvoriti u najbolju realizaciju koja će privući vašu ciljnu grupu.
Kompletna online prodavnica

U okviru usluge „Online prodavnica“, NDS United kreira ceo set alata za online prodavnicu. Ako imate sopstveni proizvod ili uslugu koju želite da plasirate na veće tržište, potrebna vam je online prodavnica i upravo tu mi možemo da vam pomognemo. Nije bitno da li je u pitanju jedan proizvod ili hiljade proizvoda. Prilagođeni dizajn i optimizovana prodavnica će vam omogućiti da budete sigurni da imate dovoljno kupaca za sve vaše proizvode. Ostalo je na nama, kompletn razvoj i izrada prodavnice, obezbeđena na našim serverima, uz tehničku podršku 24/7.


WordPress & Joomla teme

Nemate ogroman budžet za custom izradjen website? Imamo rešenje i za Vas. Prilagođene teme za wordpress ili joomla cms prema vašim merama i željama. Da vas ili vaš brend učinite vidljivim na najvećem tržištu na svetu. Sve ovo na našim serverima je zaštićeno od hakerskih napada i sa podrškom 24/7.